Zomer in Weitblick Winterberg

Fietsen, wandelen, golfen en nog veel meer!

Zomervakantie in het hart van het Sauerland

Het Sauerland is misschien wel één van de mooiste vakantiegebieden in Duitsland, ook in de zomer! Midden in deze natuurrijke regio ligt Weitblick Winterberg op een zonnige locatie in het authentieke dorpje Neuastenberg vlakbij Winterberg. Neuastenberg wordt omringd door de hoogste bergen van West-Duitsland. Geniet van de lange zomerdagen en avonden. Weitblick Winterberg is de ideale uitvalsbasis voor een actieve zomervakantie, maar ook voor ontspanning bent u hier op de juiste plek.

Fietsen, wandelen en mountainbiken

De appartementen in Weitblick Winterberg zijn omringd door een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes. De regio biedt u meer dan 1.140 km aan gemarkeerde fietspaden en zo’n 480 km aan wandelpaden. Deze routes onderscheiden zich door de unieke landschappen en prachtige bossen. De fietsroutes staan bekend als de meest populaire routes in Duitsland! Op zoek naar iets meer actie? Bike Arena Sauerland heeft voor zowel de beginner als de professional meer dan genoeg uitdagende mountainbikepaden.

Een frisse duik in de regio Winterberg

Zwemmen hoort natuurlijk bij de zomervakantie. In de buurt van Weitblick Winterberg vindt u meerdere zwembaden waar zowel binnen als buiten gezwommen kan worden. Op een warme zomerdag bent u binnen 15 minuten aan het prachtige bergmeer de Hillebachsee. Ook vindt u hier Wake & Water, perfect voor een avontuurlijk dagje wakeboarden of waterskiën.

Golfen in de omgeving van Neuastenberg

De golfbanen in de omgeving van Neuastenberg kenmerken zich door de glooiende landschappen, een ervaring die u niet mag missen! Het is niet voor niks dat golfen hoog in de top 10 outdoor activiteiten in Winterberg staat. De regels om op de golfbaan in Duitsland te mogen spelen komen overeen met de regels die ons bekend zijn in Nederland. Golfclub Schmallenberg is met 27 geweldige fairways op zo’n 450m hoogte voorzien van indrukwekkend uitzichten echt een aanrader. De club is toegankelijk voor iedereen. Maar ook de 9-holes baan van Golfclub Winterberg is uw bezoek meer dan waard. Deze baan is niet de makkelijkste, durft u de uitdaging aan?

Actieve zomer dichtbij? Luxueus genieten in Weitblick Winterberg.

Bekijk accommodaties

Tarieven en beschikbaarheid

Informatie & reserveren:
Boek online of bel:
(ma t/m vrij 08.30 – 17.00 uur)

Uw volgende zomervakantie in beeld en geluid