Wintersport dichtbij?

Kom genieten in Weitblick Winterberg

Wintersport dichtbij huis

Wilt u op wintersportvakantie, maar niet 10 uur in de auto zitten? Dat komt goed uit, want op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht vindt u o.a. de plaatsen Winterberg en Neuastenberg, in de regio Wintersport Arena Sauerland. Hier vindt u alles om een lang weekend, een midweek, een week of langer van een heerlijke sneeuwvakantie te genieten.

Postwiesen Skidorf – Neuastenberg

De wintersportplaats Neuastenberg is een veelzijdig familiegebied met de breedste pistes van de Wintersport Arena Sauerland. Er zijn negen liften en zestien afdalingen variërend van ontspannen blauwe pistes tot uitdagende zwarte pistes. Er is bovendien flink geïnvesteerd in een nieuwe vierpersoonsstoeltjeslift die vier rode en een nieuwe blauwe piste ontsluit. De Obere Postwiese is nu nog sneller en vooral nog comfortabeler te bereiken. Op woensdag, vrijdag en zaterdag wordt de piste verlicht en kunt u ook ‘s avonds skiën!

Wintersport Arena Sauerland

De Wintersport Arena Sauerland bestaat uit 8 gebieden die samen goed zijn voor 75 skiliften, 97 afdalingen en 65 kilometer piste. Ieder gebied maakt gebruik van een eigen skipas, maar wanneer u een skipas van minimaal 3 dagen kiest dan krijgt u automatisch de Wintersport Arena Card. Met deze skipas kunt u terecht in alle 8 de skigebieden, onder andere in: Winterberg, Neuastenberg, Altastenberg, Züschen en Willingen. De gebieden zijn voorzien van moderne sneeuwkanonnen waardoor er van december tot midden maart van wintersportplezier kan worden genoten.

Perfect skigebied voor kinderen

Het Postwiesen skigebied in Neuastenberg is ideaal voor gezinnen met kinderen. De verschillende sleepliftjes, de transportband en speciaal voor de kinderen de ‘Sunkid Moving Carpet’ oftewel het ‘rollend tapijt’ zijn zeer geschikt voor de kleinste wintersportfanaten. De Ski-Schule Neuastenberg leert kinderen vanaf 5 jaar hun eerste meters op ski’s in het kleurrijke skiparcours genaamd Regenboogland. Voor meer informatie over de skischool klikt u hier. Voor meer informatie over het skigebied en de skipassen klikt u hier.

Langlaufen, rodelen en aprés ski!

Houdt u meer van langlaufen? In Postwiesen Skidorf Neuastenberg vindt u zo’n 10 kilometer aan loipen. In de directe omgeving, de Wintersport Arena Sauerland, bevindt zich een netwerk van meer dan 500 km aan perfect geprepareerde loipes. Geniet van de afwisselende landschappen tijdens een heerlijke dagtocht! Neuastenberg staat bekend om de natuurrodelbaan, deze baan is zo’n 450 meter lang en heeft een eigen lift. Na een dagje inspanning op de piste kunt u in Neuastenberg ontspannen in een van de gezellige barretjes en restaurants.

Skigebied Postwiese, centraal gelegen in de Wintersport-Arena Sauerland

Wintersport dichtbij huis? Boek uw verblijf in Weitblick Winterberg!

Bekijk accommodaties

Tarieven en beschikbaarheid

Informatie & reserveren:
Boek online of bel:
(ma t/m vrij 08.30 – 17.00 uur)

Uw volgende wintersport vakantie in beeld en geluid