In de herfst er even tussenuit?

Inspannen of ontspannen in het Sauerland

De herfst is op z’n mooist in Neuastenberg

Wat de meeste mensen niet weten is dat de herfst in de regio Winterberg eigenlijk de mooiste tijd van het jaar is. De komst van de herfst maakt van het gebied het meest kleurrijke seizoen. En doordat het Sauerland hoog ligt, zorgt dit voor mooie uitzichten van het berglandschap. Vanuit uw appartement in Weitblick Winterberg heeft u ook prachtig panoramisch uitzicht. Samen met vrienden of familie er lekker op uit en genieten van de prachtige natuur. In de herfst is er in deze omgeving van alles te doen!

Een herfstwandeling in de regio Winterberg

De kleuren rood, geel, bruin, groen en goud zijn er volop in het bosrijke landschap van Winterberg. Het gebied beschikt over ruim 480 (!) kilometer aan uitgestippelde wandelpaden. Deze paden variëren van licht tot zwaar, aan u de keuze. Onze aanrader; een mooie wandeling is het Historische Wanderpfad. Deze relatief eenvoudige wandeling gaat langs belangrijke historische plaatsen rond het dorp Elkeringhausen.

Fietsen door het kleurrijke Sauerland

In de herfst kunt u naast wandelen ook heerlijk fietsen in het Sauerland. Een van de populairste activiteiten in Winterberg buiten het wintersportseizoen is mountainbiken. Dit kan zowel op verharde paden als op de vele mountainbikeroutes te vinden in alle moeilijkheidsgraden. Winterberg beschikt ook over een eigen Bikepark waar u uit maar liefst 13 verschillende routes kan kiezen. Het park beschikt over moderne stoeltjesliften waardoor u uw fiets makkelijk mee kunt nemen de berg op.

Welverdiende ontspanning in Weitblick Winterberg

Na een wandeling of een fietstocht komt u heerlijk ‘thuis’ in uw luxe appartement waar u heerlijk kunt ontspannen in uw eigen infrarood sauna. Toe aan nog meer ontspanning? In omgeving zijn verschillende wellness mogelijkheden te vinden. Zoals de SalzGrotte in Winterberg, een unieke omgeving voorzien van ontspannen muziek en zachte verlichting waar u helemaal tot rust komt. Op nog geen 30 minuten rijden vindt u het Sauerlandbad, met een ruim overdekt zwembad, een saunaparadijs en de mogelijkheid om een massage te boeken.

Actieve herfst dichtbij? Luxueus genieten in Weitblick Winterberg.

Bekijk accommodaties

Tarieven en beschikbaarheid

Informatie & reserveren:
Boek online of bel:
(ma t/m vrij 08.30 – 17.00 uur)

Uw volgende herfstvakantie in beeld en geluid