Winter

Wilt u op wintersportvakantie, maar niet 10 uur in de auto zitten? Dat komt goed uit, want op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht vindt u o.a. de plaatsen Winterberg en Neuastenberg, in de regio Wintersport Arena Sauerland. Hier vindt u alles om een lang weekend, een midweek, een week of langer van een heerlijke sneeuwvakantie te genieten.
Meer infomatie

Zomer

Het Sauerland is misschien wel één van de mooiste vakantiegebieden in Duitsland, ook in de zomer! Midden in deze natuurrijke regio ligt Weitblick Winterberg op een zonnige locatie in het authentieke dorpje Neuastenberg vlakbij Winterberg. Neuastenberg wordt omringd door de hoogste bergen van West-Duitsland. Geniet van de lange zomerdagen en avonden. Weitblick Winterberg is de ideale uitvalsbasis voor een actieve zomervakantie, maar ook voor ontspanning bent u hier op de juiste plek.
Meer infomatie

Herfst

Wat de meeste mensen niet weten is dat de herfst in de regio Winterberg eigenlijk de mooiste tijd van het jaar is. De komst van de herfst maakt van het gebied het meest kleurrijke seizoen. En doordat het Sauerland hoog ligt, zorgt dit voor mooie uitzichten van het berglandschap. Vanuit uw appartement in Weitblick Winterberg heeft u ook prachtig panoramisch uitzicht. Samen met vrienden of familie er lekker op uit en genieten van de prachtige natuur. In de herfst is er in deze omgeving van alles te doen!
Meer infomatie

Actieve vakantie dichtbij? Luxueus genieten in Weitblick Winterberg.

Bekijk accommodaties

Tarieven en beschikbaarheid

Informatie & reserveren:
Boek online of bel:
(ma t/m vrij 08.30 – 17.00 uur)